Onboarding

Project- of bedrijfsonboarding

Leer je medewerkers en die van je (onder)aannemers de regels die bij jou gelden. Vertel hen bijvoorbeeld wat je van hen verwacht als ze een gevaarlijke situatie zien, wat ze moeten doen bij een incident of welk gedrag je wilt zien.

 

Denk hierbij aan een bedrijfsonboarding, zodat je medewerkers vertrouwd raken met je huisregels of aan een projectonboarding, zodat de medewerkers weten welke regels op jouw project gelden.

Screening

Verzeker je ervan dat alleen vakmensen op jouw project aan het werk zijn. Toets de medewerkers vooraf op hun vak- en veiligheidskennis en laat alleen diegenen toe die je goed genoeg vindt.

 

Toets bijvoorbeeld riggers op hun kennis over het aanslaan van lasten of medewerkers die moeten werken op hoogte of ze weten hoe ze hun valbeveiliging moeten gebruiken.

Poortinstructie

Met een poortinstructie informeer je de bezoekers, chauffeurs of medewerkers van contractors over de regels op jouw locatie. En om er zeker van te zijn dat ze het goed hebben begrepen, toetsen we daarna hun kennis. Zo weet je zeker dat iedereen op jouw locatie op de hoogte is van jouw veiligheidsregels.

Onboarding met Acrentis Learning

Onze meerwaarde zit in onze kennis van didactiek, veiligheid en de branche en daarmee zorgen we ervoor dat jullie onboarding voldoet aan wat jullie nodig hebben.

Leer in de context van het werk

Herkenbaar

Leer in de context van het werk, waardoor theorie direct in de praktijk kan worden toegepast.

Aantoonbaar

Aantoonbaar

Toon eenvoudig aan dat iedereen de instructie heeft gevolgd en kennis heeft van zijn of haar veiligheidsrisico’s.

10 minuten per maand

Kort en krachtig

De onboarding kost weinig tijd, slechts 10 tot 15 minuten.

Iedereen kan direct trainen in ons leerplatform

Eenvoudig in gebruik

Iedereen kan direct trainen in ons leerplatform.

Meertalig

Meertalig

Medewerkers trainen in hun eigen taal, zodat ze niet gehinderd worden door een taalbarrière.

Maatwerk

Een onboarding, screening of poortinstructie maken we op maat. Bij maatwerk is het belangrijk om de doelgroep en de leerdoelen nauwkeurig vast te stellen, zodat de training goed aansluit bij jullie leerbehoefte. Dat doen we door jullie te bevragen en te adviseren. Voor wie is deze training? Wat is de voorkennis van de doelgroep? Wat moeten zij weten? Wat gebeurt er als ze bepaalde onderwerpen niet weten?

 

Zo komen we tot een overzichtelijk lijstje aan leerdoelen, zodat we zeker weten dat de maatwerktraining alle belangrijke onderwerpen bevat én begrijpelijk is.

 

Daarna ontwikkelen we de training: we schrijven teksten, formuleren vragen en feedback en creëren beeldmateriaal voor een optimale leerervaring. Uiteraard krijgen jullie tussentijds en aan het einde inzicht in wat we doen en gaan doen, zodat we zeker weten dat de training volledig voldoet aan jullie wensen.

De weg naar succes!

Samen met jou zorgen we ervoor dat de onboarding, screening of poortinstructie succesvol wordt geïmplementeerd. We denken met je mee, stellen kritische vragen en komen met creatieve oplossingen, zodat we alleen dat doen wat écht toegevoegde waarde heeft. Alles met als doel om de screening, onboarding of poortinstructie zo soepel mogelijk te laten verlopen. We ondersteunen de managers of beveiligers in het gebruik van het digitale leerplatform, zodat zij er volledig bekwaam mee zijn.

Het plan hoe wij te werk gaan

Klantcases

We zijn trots op de samenwerking met onze klanten. Lees hier hoe onze klanten Acrentis Learning inzetten.

Wil je weten hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen?