Wat kun je verwachten

Je wilt dat nieuwe medewerkers een warm welkom geven met een goede onboarding. Met de leuke interactieve onboarding informeer je medewerkers (en inleenkrachten) over de bedrijfsregels en hun risico’s. Zo weet je zeker dat ze vertrouwd zijn met de veiligheidsregels en kunnen ze direct verantwoord aan het werk.

AI-DOCENT

Een AI-docent legt je de veiligheidsregels van het bedrijf uit. Tussendoor of aan het einde van de onboarding worden vragen gesteld om zeker te weten dat je de veiligheidsregels kent.

training-image
ANIMATIE

In een korte animatie met een voice-over komen de belangrijkste regels van het bedrijf in herkenbaar in beeld. Ook hier worden vragen gesteld om zeker te weten dat je de onboarding begrijpt.

training-image
ONBOARDING +

Een onboarding+ bestaat uit een onboarding met AI-docent of animatie gevolgd door periodieke trainingen die zijn afgestemd op jouw risico’s en werkzaamheden. Zo blijft jouw kennis altijd up-to-date.

Leer in de context van het werk

Herkenbaar

Leer in de context van het werk, waardoor theorie direct in de praktijk kan worden toegepast.

Aantoonbaar

Aantoonbaar

Toon eenvoudig aan dat iedereen de instructie heeft gevolgd en kennis heeft van zijn of haar veiligheidsrisico’s.

10 minuten per maand

Kort en krachtig

De onboarding kost weinig tijd, slechts 10 tot 15 minuten.

Iedereen kan direct trainen in ons leerplatform

Eenvoudig in gebruik

Iedereen kan direct trainen in ons leerplatform.

Meertalig

Meertalig

Medewerkers trainen in hun eigen taal, zodat ze niet gehinderd worden door een taalbarrière.

Maatwerk

Het is belangrijk dat de medewerkers exact weten wat bij jullie de regels zijn en wat er van hen wordt verwacht. Daarom is een onboarding altijd maatwerk.

 

We ontwikkelen de onboarding voor én met jullie, zodat alles belangrijke onderwerpen worden behandeld op een leuke en interactieve manier.

Veel gebruikte toepassingen