Wat kun je verwachten

Je wilt dat medewerkers en bezoekers op jouw terminal of locatie zich veilig gedragen.

 

Met de leuke interactieve poortinstructie informeer je medewerkers en bezoekers over de veiligheids- en gedragsregels van jouw terminal of locatie. Zo weet je zeker dat ze vertrouwd zijn met de voorschriften en kunnen ze direct verantwoord werken of op bezoek komen.

AI-DOCENT

Een AI-docent legt je de veiligheidsregels van de terminal of locatie uit. Tussendoor of aan het einde worden vragen gesteld om zeker te weten dat je de poortinstructie begrijpt.

training-image
ANIMATIE

In een korte animatie met een voice-over komen de belangrijkste regels van de terminal of locatie herkenbaar in beeld. Ook hier worden vragen gesteld om zeker te weten dat je de poortinstructie begrijpt.

training-image
POORTINSTRUCTIE +

Een poortinstructie + bestaat uit een poortinstructie met AI-docent of animatie gevolgd door een enkele trainingen die zijn afgestemd op jouw risico’s en werkzaamheden.

Leer in de context van het werk

Herkenbaar

In de instructie komen jouw locatie en werksituaties voor, waardoor de medewerkers direct de situaties in de praktijk zullen herkennen.

Aantoonbaar

Aantoonbaar

Toon eenvoudig aan dat iedereen de instructie heeft gevolgd en kennis heeft van zijn of haar veiligheidsrisico’s.

10 minuten per maand

Kort en krachtig

De instructie kost weinig tijd, slechts 10 tot 15 minuten.

Iedereen kan direct trainen in ons leerplatform

Eenvoudig in gebruik

Iedereen kan direct trainen in ons leerplatform.

Meertalig

Meertalig

Medewerkers trainen in hun eigen taal, zodat ze niet gehinderd worden door een taalbarrière.

Maatwerk

Het is belangrijk dat de medewerkers exact weten wat bij jullie de regels zijn en wat er van hen wordt verwacht. Daarom is een locatie-instructie altijd maatwerk.

 

We ontwikkelen de locatie-instructie voor én met jullie, zodat alles belangrijke onderwerpen worden behandeld op een leuke en interactieve manier.

Veel gebruikte toepassingen